Menu Sluiten

Eindelijk weer aan de slag na 5 weken ziek zijn!

Het is alweer een week of 6 geleden dat ik op de blog schreef. Sinds een week of 2 mag ik weer naar buiten na het ziek  zijn. En er gebeurd een heleboel tegelijk!

Waarschijnlijk toch het Coronavirus

Waarschijnlijk was ik toch ziek van het Coronavirus. Dat was het vermoeden van de weekend arts die we moesten bellen. Na mijn laatste blogartikel was ik behoorlijk ziek voor een aantal dagen. En de nasleep was heel erg lang. Ik heb in totaal 5 weken met verhoging gelopen, en het hoesten wilde ook maar niet ophouden.

In totaal al 8 weken ziek geweest dit jaar

Dit jaar ben ik al 8 weken ziek geweest. Eerst 3 weken van de prikpil die niet meer werkte, en daarna van de Corona. Dat is toch wel meer dan voorgaande jaren. Waarschijnlijk heeft het ook niet geholpen dat ik, toen ik ziek was van de Corona, geen B12 injecties kreeg. Die zijn ook belangrijk voor je weerstand als je een opnameprobleem hebt.

Maar al die tijd mocht ik dus niet de deur uit. Ik was blij dat mijn vader te logeren was. Zonder hem had ik nergens geweest. Ook hielp het om beter met de constante overlast van de buren om te gaan. Dat is normaal al niet prettig, maar als je ziek bent is dat nog vervelender, zeker omdat je niet kunt rusten.

Allerlei zaken die wachten

Door het ziek zijn, moesten allerlei zaken wachten. Daar kon ik 2 weken geleden eindelijk mee beginnen. Zoals de moestuin. Niet echt belangrijk, maar wel heel fijn om mee bezig te kunnen zijn. Bovendien is het voor mij zo goedkoper om aan verse groenten te komen. En al doe ik alles zittend met handgereedschap, en krijg ik vaak hulp, het is heerlijk om buiten te zijn!

Ook kreeg ik bericht van de advocaat tegen het UWV, en de beslissing van de rechter op mijn verzoek om als eigen advocaat te functioneren. Maar daar zal ik binnenkort een blog aan wijden. Samen met de advocaat hebben we in ieder geval afgesproken akkoord te gaan met het verzoek van de rechtbank om het schriftelijk af te wikkelen.

Ze lopen achter met zittingen, waardoor het nog veel langer kan duren. En we zijn al bijna 5 jaar bezig. Bovendien bleek dat as ik gelijk krijg, ik terug moet om te keuren bij het UWV. De rechter verzoekt dan dat ze bepaalde zaken mee laten wegen, die ze hiervoor niet hebben overwogen. Dus voor mij geeft dat het gevoel dat het toch onbegonnen werk is, want het UWV doet wat hij wil. Dat lees je van een heleboel mensen die dit hebben meegemaakt.

De aankomende weken schrijf ik weer een aantal artikelen. Dit was voor nu een korte update, omdat ik al zolang niet geschreven had.

Related Posts