Menu Sluiten

Het antwoord van Rechtspraak

Op 07-06-2020 heb ik Rechtspraak een brief geschreven, zoals mij was geadviseerd door een medewerker van de rechtbank. Op de website van Rechtspraak stonden verschillende adressen waaruit ik moest kiezen. Ik heb toen de beschrijving nagekeken, en de Hoge Raad der Nederlanden leek mij het meest passend.

Korte samenvatting van de brief aan Rechtspraak

In de brief heb ik uitgelegd dat niemand zijn werk doet. Zoals de twee advocaten die ik had die veel fouten maakten. Maar ook dat hierdoor weer mijn toevoeging (vergoeding van de overheid) waarschijnlijk niet meer te gebruiken is. En kan kan natuurlijk niet zelf voor een advocaat betalen.

De tegenpartij hoeft niet eerlijk te zijn, en doet dit dan ook niet. Ik heb de rechter gevraagd of ik als eigen advocaat mocht functioneren (aangezien ik al alle advocaten die ik kon vinden op het gebed van letselschade heb aangeschreven in het verleden), maar ook dat mocht niet. En zo zijn er nog veel meer dingen die niet goed gaan. De hele brief kun je hier lezen.

Omdat er dus niets eerlijk gaat in mijn rechtszaak voor medische missers, heb ik Rechtspraak gevraagd om een oplossing en advies.

Het antwoord van Rechtspraak

Ik zal hieronder, zonder de persoonlijke gegevens, een foto van de brief plaatsen. Zo kun je het antwoord zelf lezen;

Kort gezegd, was het antwoord zoals ik verwachtte. Helaas kunnen ze niets doen, en weten ze ook geen andere oplossing.

Volgende stappen

Er is nog 1 optie. Misschien. Daarvoor moet ik de antwoorden afwachten van de Dekens die mijn klachten over de advocaten afhandelen. En van beide Dekens heb ik al vernomen dat het langer gaat duren dan verwacht (verassing).

Mochten de klachten gegrond worden verklaard, wordt MISSCHIEN nog de toevoeging van de overheid open gezet voor een volgende advocaat. Echter, ik heb al ruim 70 advocaten aangeschreven, en meer kon ik er niet vinden. Want, het moet perse een letselschade advocaat zijn. Dan moet de Deken van Noord Holland mij een advocaat toezeggen, die dus in het verleden waarschijnlijk al heeft geweigerd. Wat betekend dat die er geen zin in heeft. De vorige advocaten hadden dat niet, en deden overal al een eeuwigheid over. Ik ben ruim 5 jaar bezig ondertussen, zonder resultaten. Zonder dat ik ook maar bij een rechter kom.

Wat opviel, was dat degene die antwoordde, niet inging op mijn vraag of ik echt de Nederlandse overheid eerst moest aanklagen, om mijn grondrechten te krijgen. En we kennen allemaal het spreekwoord “zwijgen is toestemmen”. Ik ga eens uitzoeken hoe dat werkt, en wat er voor nodig is. Want misschien, wordt het tijd dat ik de overheid aanklaag voor het niet naleven en respecteren van de grondwet. Dan betalen zij de schade maar. En wie weet, het lukt vast niet, maar, als het wel lukt, kan er een hoop veranderen voor slachtoffers van medische missers!

Related Posts