Menu Sluiten

Productie 2 medisch dossier huisarts

In deze productie zal ik stukje uit mijn medische dossier neerzetten, als onderbouwing voor wat ik in de schadeclaim tegen de Nederlandse Staat, beweer. Het is erg veel, dus het zijn enkel een paar voorbeelden, zodat je kunt zien dat er waarheid in zit. Bovendien zitten er heel veel priv├ęgegevens in (van mij en behandelaars), wat ik ook niet kan delen.

(De komende week zal ik regelmatig nog iets toevoegen)

Ter onderbouwing van de diagnoses:

De scoliose, diagnose maart 2009. Dit was mij niet eens verteld. Pas later tijdens een onderzoek bij het UWV vertelde de arts daar dat ik scoliose had. In deze diagnose lees je dat het minimaal is, maar 10 jaar later, is dit zo verergerd dat ik niet meer dan 2 uur kan liggen, met heel veel pijn.

 

 

 

Te onderbouwing van de klachten waarmee ik naar de huisarts ben geweest tot 2015, waarvan bekend is dat dit klachten zijn die vaak voorkomen bij een vitamine B12 tekort:

Het dossier gaat niet verder terug, maar te zien is dat ik al vanaf 1994 kwam met eczeem. Dit staat vanaf dan vele malen in het dossier, en is een klacht die vaak voorkomt bij vitamine B12 tekort.

 

 

 

Ter onderbouwing van de behandelingen die ik heb gehad:

In 2014 had ik al het gevoel dat er iets niet klopte, en heb ik zelf weer B12 injecties gevraagd om de 2 maanden, in de plaats van de door de huisarts bedachte 3 maanden. Later blijkt het om de 3 maanden ook weer ver onder de minimale behandeling te zitten.

In 2015 kwam ik erachter wat er mis was, en heb ik zelf de juiste behandeling gevraagd.

 

 

 

 

 

Ter onderbouwing van een aantal van de andere fouten van de huisarts:

 

 

 

 

Bovenstaand is een bericht wat doorging over 2 pagina’s, vandaar dat het 2 foto’s zijn. In 2011 werd de huisarts dus al op de hoogte gesteld dat ik hartritmestoornissen had. Dit kwam al eerder, en ook weer later terug in het dossier. Pas eind 2017, toevallig tijdens een slaaponderzoek, komt naar voren dat ik diverse chronische hartritmestoornissen heb, en wordt ik eindelijk doorverwezen naar een cardioloog;