Menu Sluiten

Schadeclaim indienen bij de overheid

De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met diverse verzoeken aan rechters. Tevens met het zoeken naar advocaten. Maar omdat de eerste 2 veel fouten hebben gemaakt, is dit haast onmogelijk. Ik kwam er wel achter dat er nog 2 opties waren;

Zelf de schadeclaim indienen bij de overheid

Uiteraard verwacht ik er niets van met onze overheid, en de situatie zoals hij nu is. Echter, ik moet het geprobeerd hebben, wil ik eventueel nog andere opties hebben. Dus dit heb ik gedaan. Gisteravond en vanmorgen heb ik de betrokken ministeries en de fractieleiders van de Tweede Kamer mijn schadeclaim, inclusief alle onderbouwing toegestuurd.

Dit gaat voornamelijk om het niet nakomen van diverse grondrechten, mensenrechten en internationale verdragen. Of het er niet voor zorgen dat dit nageleefd wordt in de maatschappij. En niet alleen voor mij, maar voor alle mensen die bijvoorbeeld niet (juist) behandeld worden met een vitamine B12 tekort, of voor de mensen die met een medische misser te maken krijgen, en nergens hun recht kunnen halen.

Ik zal vanaf vandaag de schadeclaim op de blog zetten, inclusief zoveel mogelijk onderbouwing. Ik zal het echter wel aan moeten passen/dingen weg moeten laten i.v.m. priv├ę gegevens zoals namen van artsen. Ook kan ik niet mijn complete medische dossiers toevoegen. Het zal dus stukje bij beetje gebeuren, omdat het nog redelijk wat werk is.

De Deken advocaten laten toewijzen

De tweede optie is nog, om toch de Deken de advocaten te laten toewijzen. Het is waarschijnlijk voor niets, want ze wijzen dit verzoek regelmatig af, en dan krijg ik een advocaat die er weer geen zin in heeft, aangezien ik alle advocaten in de buurt al gevraagd heb. En voor de letselschade advocaten alle die ik in heel Nederland kon vinden.

Maar, ook dit is een optie die ik moet proberen, willen er nog andere mogelijkheden zijn om mijn recht te krijgen de de schadeclaim vergoed te krijgen. Dus ik heb vandaag ook een verzoek ingediend voor een letselschade advocaat, en voor een advocaat voor de zaak tegen de overheid. We zullen zien….

Related Posts