B12 Institute in Nederland

Om een afspraak te maken bij het B12 institute, moet je doorklikken naar hun website. Dat kan niet via deze website.

Goed nieuws voor patiënten met vitamine B12 tekort! Door de inzet van diverse artsen en deskundigen is er sinds kort een B12 instituut in Nederland voor patiënten met een vitamine B12 tekort, de ziekte van Addison-Biermer.

B12 institute Rotterdam

Dit is het expertise centrum voor diagnose en behandeling voor vitamine B12 en foliumzuur tekort. Het instituut is opgezet door de B12 Research Group, welke bestaat uit een team artsen en deskundigen. De Research Group doet al jaren onderzoek naar het vitamine B12 tekort waardoor ze grote kennis hebben op dit gebied. Ook zetten ze zich al jaren in om patiënten te helpen en zoveel mogelijk artsen en patiënten voor te lichten.

Naast diagnose en behandeling kan er in het instituut meer onderzocht worden. Bijvoorbeeld als je een vitamine B12 behandeling hebt, maar hier onvoldoende baat bij hebt. Of wanneer er meerdere problemen tegelijk spelen op het gebied van gezondheid.

Op de website van het B12 institute kun je al veel informatie vinden over het vitamine B12 tekort. Maar, ook over de mogelijkheden over bijvoorbeeld vergoedingen vanuit de zorgverzekering. Wanneer je niet op de inschrijvingslijst staat, kun je vanaf 17 januari 2017 een afspraak te maken. Voor meer informatie kun je kijken op B12 institute.